Over IVC Evidensia

Bij IVC Evidensia willen we gezonde en gelukkige huisdieren zien. Het is onze missie om een hoge kwaliteit van zorg te leveren. We leggen de lat hoog door samen te werken, van de basis- en preventieve zorg tot de meest geavanceerde specialistische zorg.

Onze doelstellingen

“Samen Beter, dicht bij de klant”: samenwerken als uitgangspunt van IVC Evidensia.

Samen: omdat we geloven dat we als groep en door samen te werken veel meer kunnen bereiken.

Beter: omdat we ons willen onderscheiden op kwaliteit en continu willen verbeteren voor onze klanten en onze medewerkers.

Dicht bij de klant: omdat we onze mensen en praktijken hun eigen vrijheid en verantwoordelijkheid willen laten behouden om zo hun klanten het best te kunnen bedienen. Het werken aan kwaliteit is een continu proces van meten, kennis en ervaring delen, investeren en opleiden. Met als resultaat duurzame groei en onderlinge synergieën die ontstaan binnen de groep.

Met ontzettend veel plezier kijken wij er naar uit om samen verder te bouwen aan een goede en nieuwe toekomst voor de diergeneeskunde in ons land. Daarenboven zijn we ervan overtuigd dat we, door deze samenwerking van Belgische dierenartsen, zeer mooie resultaten gaan realiseren!

Samen beter, dicht bij de klant.

IVC Evidensia Support Team

Als team willen we de praktijken graag zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden. Ontdek hier wie we zijn.

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen over de IVC Evidensia groep, onze werkwijze of hoe je contact met ons op kan nemen? Neem dan zeker een kijkje naar onze pagina ‘Meest gestelde vragen’.